Jdi na obsah Jdi na menu

Další kotlík, tentokrát kapustičkový

25. 9. 2007

Na olej s osmaženou cibulkou jsem přidala nakrájený měkký salám, zbytek z bramborového salátu, který jsem dělala v neděli,  párkrát zamíchala, přidala jsem omyté a od starších lístků zbavené kapustičky, přidala sůl, kmín, posypala hladkou moukou (asi 2 polévkové lžíce), promíchala celou směs, až to hezky zavonělo, zalila vodou a nechala 20 min. povařit. Mezitím jsem si oloupala od včera zbylé brambory a uvařila vejce na tvrdo. Po 20 minutách jsem vypla plyn, do uvařené směsi přidala rozdrcený česnek, pokrájený šnytlík s kudrnatou petrželkou a ta vejce na tvrdo. Rychlé, dobré a zdravé tak napůl. Ten salám a mouka to kazí, ale bez toho by to nebylo ono. Dětem to radši nenabízejte, alespoň těm, co vařenou zeleninu nemohou ani vidět, vidíte ? 

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář