Jdi na obsah Jdi na menu

Pangasius

19. 5. 2007

Utopený pangasius v česnekovém omámení.

Nasolený, nacitronovaný, okořeněný lahůdkovou paprikou, piri-piri pangasius v množství cca 3/4 kg se vloží na máslo neb olej do zapékací nádoby, posype se pokrájenou cibulí na kolečka a zalije v hrnku o obsahu asi 4 dl zakloktanou vodou s 1 lžící polohr. mouky, česnekem (množství co kdo snese) a dá se péci do rozehřáté trouby na 250 stupňů asi na 1/2 hodiny. Pro štíhlé a stabilizované s hodnotou choresterolu se dá voda nahradit smetanou a chvíli před vyložením z trouby posypat strouhaným sýrem.  Příloha je na výběr, americké brambory, rýže, neb co kdo chce.

Tak dobrou chuť !!!!!!!!!!!!!!! Ovšem to co vidíte je něco úplně jiného a taky moc dobrého. Hádejte......

Obrazek

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

krista - A pro ty ostatní,

8. 10. 2008 15:06

mám dobrou zkušenost s náhradou smetany jogurtem.